Z důvodu velkého zájmu je aktuálně vyprodána většina variant plátu ve velikostech SAPI M a 250x300 mm. Další naskladníme v polovině ledna 2022. Přijímáme předobjednávky - je dostupný pouze omezený počet kusů.

Hodnocení obchodu

5,0 136 hodnocení
Přidat hodnocení
5
134x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
OH Avatar autora Ondřej Houdek | 18.12.2021
Výborný obchod.
IS Avatar autora Igor Svoboda | 16.12.2021
Spokojenost
R Avatar autora Radek | 15.12.2021
Perfektní, vstřícný přístup, schopnost poradit. Dodávka plně odpovídající popisu. Vyměnil bych přepravce.
J Avatar autora Jan | 11.12.2021
Objednávací systém doplňkových prací a příslušenství ke gongům je dost nepřehledný, stejně jako termín dodání zboží. Ale výsledný produkt je fantastický !!!
A Avatar autora Aleš | 29.11.2021
Spokojenost jak s prodejcem tak s platy.
O Avatar autora Ondra | 23.11.2021
Pláty byly skladem, takže velice rychlé dodání.
M Avatar autora Martin | 22.11.2021
Rychla komunikace i odeslani. Super jednani.
PM Avatar autora Pavel Maxa | 22.11.2021
Klientský přístup, vstřícnost a rychlé řešení
KV Avatar autora Karel Velich | 20.11.2021
Kvalitní pláty, dobrá komunikace.
RV Avatar autora rené veits | 15.11.2021
Výborná komunikace,poradenství a vše okolo nákupu. Rychlé dodání a hlavně kvalitní zboží. Pláty ve vestě sedí úžasně a celá váha se krásně rozloží takže jaká koliv aktivita s vestou je v pohodě.Vřele všem doporučuji.
JP Avatar autora Jiří Procházka | 13.11.2021
Produkt splnil očekávání
I Avatar autora Ivan | 9.11.2021
Velice vstřícný přístup a výborná komunikace. Při objednávce mě upozornili a provedli změnu. Za mě ????
P Avatar autora Petr | 7.11.2021
Spokojenost. Rychlé dodání, vysoká kvalita produktu. Objednane armox600 platy a pryžové podložky. Nic nesmrdí, nic se neodchlypuje. Snad platy nikdy nevyzkousim na neprustrelnost.
V Avatar autora Vladimir | 18.10.2021
Bez chyby i rychlost dodání
M Avatar autora Michal | 17.10.2021
Super.
P Avatar autora Petr | 17.10.2021
Skvely produkt!!!
J Avatar autora Josef | 30.9.2021
Přesně co jsem chtěl, jsem i dostal. supr
LT Avatar autora Ladislav Tlapák | 14.9.2021
Super
Avatar autora K | 13.9.2021
Maximálna spokojnosť
P Avatar autora PavelF | 6.9.2021
Super ????????????????????????

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 136