COVID-19 info: Naše firma funguje bez omezení, doručujeme prostřednictvím GLS. V rámci opatření proti šíření koronaviru doporučujeme, aby zákazníci preferovali způsob platby bankovním převodem.

Hodnocení obchodu

5,0 53 hodnocení
Přidat hodnocení
5
52x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lukáš Konečný | 15.3.2020
Perfektní profesionální přístup. Rychlá komunikace, rychlé vyřízení objednávky, proaktivní přístup. Radost spolupracovat.
MK Avatar autora Martin Kubeček | 7.3.2020
Perfektní přístup, jako ostatně vždy. Pláty armox advance sedí jak "prdel na hrnec". Nezbývá už jen doufat, aby je člověk nikdy skutečně nepotřeboval
JK Avatar autora Jan Kalenský | 3.2.2020
Perfektní přístup, doporucuji.
ŠV Avatar autora Štěpán Vokatý | 14.1.2020
Užitečné info v rámci eshopu.
AS Avatar autora Allain Schneider | 6.1.2020
Naprostá spokojenost! Jak s pláty Armox Advance, tak s přístupem pana Škubala, který mi věnoval svůj čas mezi svátky v 11 večer.. Celkem 6 kusů, které perfektně sedí v nosičích Recon a DCS. Váha plátů předčila mé očekávání stejně tak, jako rychlost dodání. Mohu vřele doporučit!
JM Avatar autora Jakub Mužík | 25.12.2019
Naprosto spokojen, i během Vánoc opravdu rychlé doručení.
M Avatar autora Martin | 14.12.2019
Doporučuji, 100% spokojenost.
TF Avatar autora Tomáš Franc | 5.12.2019
Perfektní přístup, vřele doporučuji. Spokojenost.
MS Avatar autora Martin Skřenek | 5.12.2019
JP Avatar autora Jaroslava Pavlíčková | 5.12.2019
Objednávka je dárek.
J Avatar autora Jiří V. | 16.11.2019
Jsem spokojen s Armox 500 8 mm + paxconn. Vše přišlo v pořádku.
P Avatar autora Petr | 7.11.2019
Naprostá spokojenost, doporučuji
DV Avatar autora Daniel Vajda | 6.11.2019
Vřele doporučuji! Pan Škubal mi věnoval přes 2 hodiny svého času, aby mi dal malou přednášku o materiálech, zpracování, odolnosti jednotlivých materiálů, atd... Byla to opravdu perfektní ''nalejvárna'', po které se mnou prošel mé potřeby a vybrali správné pláty. Mohl jsem si osahat jednotlivé produkty, porovnat je, převážit. Vše proběhlo bez problémů, jsem nadšen!
AB Avatar autora Adam Beška | 27.10.2019
Vse probehlo v poradku
MW Avatar autora Martin Wutzel | 16.10.2019
Rychlé dodání zboží. Vše přišlo v pořádku.
AH Avatar autora Antonín Hájek | 14.10.2019
dostal jsem to co jsem chtěl, kdy bylo určeno... nevidím nikde žádný problém.
JH Avatar autora Jan Hrdonka | 1.10.2019
ok
OM Avatar autora Ondřej Matějka | 18.9.2019
Očekávání bylo naplněno :) Děkuji :)
Avatar autora M | 15.9.2019
Spokojenost. Velmi dobrá komunikace a dodání přesně dle domluveného termínu.
ZJ Avatar autora Zdeněk Jezdinský | 15.9.2019
Jsem velmi spokojen s 2x Armox 500 8 mm + paxconn , i komunikací a vysvětlením. Zabaleno a doručeno bez problému a v domluveném termínu. Jedinné mínus je ta váha, ale stojí to za to!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 53

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.